Sockerfritt godis utan kolhydrater

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore och Gymgrossisten

Skulle du också vilja skämma bort dig själv med godis, kakor, choklad eller andra sötsaker utan att bli fet? Att hitta godis utan socker är inte svårt, då det finns många alternativ med sötningsmedel. Men att hitta sockerfritt godis utan kolhydrater är betydligt svårare. Vad man istället får sikta på är att hitta sockerfritt godis med så lite kolhydrater som möjligt.

När jag köper godis eller snacks kollar jag efter tre saker:

  • Allt innehåll står angivet och går att uttala
  • Har ett lägre innehåll av kolhydrater jämfört med vanligt godis
  • De innehåller inte konstgjorda färger, konserveringsmedel eller fyllmedel

Var köper jag bra snacks och godis?

Det finns många bra alternativ på nätet. Många sidor säljer dock samma eller snarlika produkter, så det kan vara smart att jämföra priserna. Fraktpriserna kan också skilja sig beroende på hur stora beställningar du gör. Här kommer mina favoritsidor när det kommer till sockerfria snacks, godis och andra sötsaker:

Bodystores sortiment för hälsokost

De har allt från hushållsprodukter till träningsredskap och kosttillskott. Men framförallt har de ett bra och stort sortiment när det kommer till hälsokost.

Gymgrossistens godis och snacks

Mycket fokus på allt inom träning och bodybuilding. Deras utbud av snacksprodukter, bars och godis är också väldigt bra.

Saker att göra själv

Ett säkert sätt att veta exakt vad du stoppar i dig är att göra eller laga det själv. För att göra socketfritt godis utan kolhydrater, eller åtminstone väldigt lite, behöver du bara se till att använda ingredienser som innehåller få kolhydrater. Du kan enkelt byta ut ingredienser i vanliga recept mot bättre alternativ, så som vetemjöl mot mandelmjöl, socker mot sötningsmedel och se till att använda mycket smör och grädde.